V první skupině se utkali Radim Jehlička, Patrik Calábek, Marek Dlask a Honza Pham. Hned první zápas mezi Radimem a Patrikem ukázal převahu Radima, kdy Patrik nestačil na jeho rychlé a přesné údery. Zápas mezi Markem a Honzou byl naopak velmi vyrovnaný, s dlouhými výměnami a rychlou hrou, která často končila u sítě. Radim si v zápase proti Honzovi vedl výborně, i když šlo o dlouhé a namáhavé výměny. V rozhodujícím souboji skupiny mezi Markem a Radimem ztrácel Radim vždy pouze jeden gem, ale Markovi se podařilo uhrát více a vyhrát skupinu.

Druhá skupina nabídla souboje mezi Karlem Kutinou, Petrem Šrámkem, Ondrou Pacovským a Aravindhanem Ramanathanem. Petr Šrámek ukázal skvělý herní styl proti Aravindhanovým nebezpečným míčům a stylu hry. Stejně tak se i Karel dokázal dobře postavit Aravindhanově hernímu stylu a využíval předvídatelnost jeho míčů. Celá skupina se nesla ve střídavém duchu obránce a dominanta.

V této skupině se utkali Radek Janata, Artur Tomaszewski, Leo Dvořák a Filip Vlček. Radek se vyznačoval svou obrannou hrou a schopností vracet téměř všechny míče, což přineslo Leovi mnoho vlastních chyb. Leo a Artur se utkali v zápase plném rychlých výměn, zatímco Radek a Filip střídali skvělé momenty s chybami, což vyústilo ve vyrovnaný souboj na síti. Leo a Filip se předvedli v ostré hře, která vynesla Filipovi zajištěný postup do hlavní soutěže.

Karel a Filip předvedli vyrovnaný čtvrtfinálový souboj, ve kterém Karel skvěle bránil a Filip aktivně útočil. Vítězem vyšel ze zápasu Karel a utkal se s Markem. Hráli opatrně a vyrovnaně, ale Marek zvládl získat více míčů a postoupil do finále. Na druhé straně pavouka vystoupili z vyčerpávajících čtvrtfinálových soubojů Honza a Radim, avšak energie měli stále natolik, aby předvedli napínavou a pohyblivou hru. Honza nakonec přehrál Radima a utkal se s Markem.

Finále mezi Markem a Honzou bylo vyvrcholením celého turnaje. Oba hráči byli unavení, což se projevilo na jejich opatrné hře. Marek často honil Honzu po kurtu, zatímco Honza exceloval na síti a přesně umisťoval míče. Tiebreak byl napínavý až do posledního bodu, kdy Honza udělal chybu za čáru, což přineslo vítězství Markovi s výsledkem 8:6 a 200 bodů k tomu.

V zápasech útěchy se střetli Artur s Ondrou a Patrikem. Jejich hra byla pomalejší, zato nerozhodná. Patrik ukázal maximální soustředěnost. Artur zas jistotu rakety v ruce a své místo vítěze si zaslouženě vybojoval.

útecha nedelaSPORT 200, vítěz útěchy Artur Tomaszewski

Výsledky: