První skupinu SPORTu nejlépe zvládl Radek Janata, ale neměl to vůbec jednoduché. Své soupeře porazil 7:6, 7:5 a 7:6. Druhá skupina patřila Aramu Gevorgyanovi, druhý skončil Martin Suda a ze třetího místa postoupil Patrik Calábek. Třetí skupinu jednoznačně vyhrál Jirka Sadil, poslední postupující příčku obsadil Tomáš Donát.

Pavouk byla krasojízda jednoho muže, Arama Gevorgyana, který své první dva zápasy vyhrál 6:2 a 6:3. Ve finále se utkal s prvním nasazeným Radkem Janatou, který měl těžké semifinále, ve kterém porazil Martina Sudu 7:5. Arama avšak Radek zdolat nedokázal, ten vyhrál finálový zápas 6:2. Vítězem útěchy se stal Martin Kupka.

kluci sportSPORT, první Aram Gevorgyan, druhý Radek Janataa martin KupkaSPORT vítěz útěchy Martin Kupka

Výsledky:

V prestižní dvoustovce STARTu hrál skvěle mladý Honza Maxa, který vyhrál své skupinové zápasy 6:4, 6:0 a 6:2. Druhým nasazeným se stal Jirka Weishäupl, který porazil své soupeře třikrát 6:3. Poslední dva zmiňovaní se probojovali i do finále. Honza porazil Radomíra Fryče 6:4 a Jirka Petra Podaného 6:3. Nakonec mohl slavit Jirka, který ve velmi napínavém zápase nakonec přetlačil Honzu v tiebreaku. Útěchu vyhrál Milan Macek po výhrách 6:3 a 6:1.

macekSTART 200, J. Holub, vítěz útěchy Milan Macek, Lin Zhang

Výsledky:

Ve dvoustovce CHALLENGE se sešli čtyři tenisté a tak hráli zápasy na dva vítězné sety do čtyř gemů. S tímto speciálním pravidlem se nejlépe popral David Aurélio, druhý skončil Lukáš Engerer, třetí Lorcan Oshea a čtvrtý David Wolfe.

a challengeCHALLENGE 200, vítěz David Aurélio, druhý Lukáš Engerer

Výsledky: