Ve dvouhře potvrdili postavení oba nasazení hráči. Petr Šrámek jako nasazená jednička ve skupině dokonce ztratil jen tři gemy a pošetřil tak trošku síly. Nasazená dvojka Standa Tejkl se víc nadřel, Kubu Novotného porazil až po velkém boji 7:5. Oba nasazení ovšem svá semifinálová utkání prohráli a finále se tak týkalo Mirka Lehockého, který se na ATTour vrací po delší pauze a Aleše Mamici. A byl to právě druhý jmenovaný, který slavil turnajové vítezství. Aleš už byl dvakrát třetí a dvakrát druhý, první místo mu ovšem chybělo. Tuto neděli to ovšem změnil. Mirek Lehocký bere stříbro a s hrou byl spokojený.
Turnaj útěchy se stal kořistí Karla Kříže, který si poradil jak s Tomášem Prokopem, tak ve finále i Ivo Spáčilem. Pohárek tak patří i jemu.

Výsledky:

V mix Sport se naopak nasazeným ve skupině moc nedařilo. Dvojky Eric Bordier s Lindou Veselou ze skupiny nepostoupili a Lucka Fojtíková s Matějem Wolfem do hlavní soutěže proklouzli se štěstím o jeden gem a možná i o jeden míček. Turnaj se naopak povedl Robertovi Holmanovi s Nikčou Taylor, kteří prošli až do semifinále. Stejně tak Sandra Dostálová s Frankem Deisserem, kteří také skončili před branami finále. Tam se opakovala bitva ze skupiny, když proti sobě nastoupili Lucka s Matějem a Maruška Kalová s Petrem Tuláčkem. Ve skupině vyhrála Maruška s Petrem, ve finále už to ale byla jiná písnička a Lucce s Matějem se odveta povedla dokonale.
Turnaj útěchy ovládli Roman Zajac s Míšou Gombitovou, kteří porazili Bordier/Veselá i Trska/Kučerová.
A byli to pravě nováčci na okruhu Zuzka Kučerová s Pavlem Trskou, kteří zaznamenali zajímavé výsledky - porazili totiž pouze nasazené páry, se zbytkem tentokrát prohráli.

a všichniMIX SPORT, první Matěj Wolf, Lucka Fojtíková, druzí Maruška Kalová, Petr Tuláček

Výsledky: