V perném slunci a oblohy téměř bez mraků nikdo neustoupil svému soupeři.

V první skupině se utkali Petr Podaný, Martin Novotný, Jirka Valenta a Jan Čech. Petr od začátku ukázal svou dominanci, i když horko mu nesvědčilo a ovlivnilo jeho výkony. I přes to dokázal získat klíčová vítězství. Jan a Martin předvedli vyrovnané souboje. Jan však musel perné slunce přetrpět až do tiebreaku proti Jirkovi, ve kterém však uspěl.

Druhá skupina přinesla souboje mezi Radkem Kalabisem, Milanem Mackem, Ivem Spáčilem a Martinou Sazamovou. Radek měl problémy s Ivovými čopy, ale nakonec zvítězil díky práci u sítě. Martina překvapila svou odolností a neúnavností, když dokázala vrátit téměř každý soupeřův míč. Milan zase prezentoval přesné míče do rohů. S Radkem předvedli vyrovnaný souboj, ve kterém však Radek běhavě vychytával jeho každý úder.

Do semifinále se probojovali Petr, Martina, Radek a Jan. Martina se ukázala jako nepoddajný soupeř pro Petra, ale Petr nakonec Martinu přeběhal a zvítězil. Radek a Jan se utkali v hezkém a rychlém zápase, plném skvělých výměn. Jan exceloval na síti, ale Radek nakonec vyhrál díky své konzistentní hře.

Finále mezi Radkem a Petrem bylo vrcholem turnaje. Oba hráči byli viditelně vyčerpaní z předchozích zápasů a slunce jim k výkonům také nepřidalo. Petr se snažil ze všech sil, a i přes několik vlastních chyb na obou stranách kurtu si domů odnesl vítězství.

V zápasech útěchy se střetli Milan Macek, Jirka Valenta, Martin Novotný a Ivo Spáčil. Po boji na rozpálené antuce s Jirkou se Milan probojoval do finále proti Martinovi, který přehrál Iva v tiebreaku o dva body. V tomto napínavém souboji mezi Milanem a Martinem se oba hráči vydali ze svých posledních sil. Milan nakonec odešel z kurtu jako vítěz po podání svého posledního výkonu dne.

Výsledky: