První skupina Sportu přinesla několik zajímavých zápasů. Lucie Fojtíková a Josef Holub se střetli v zápase ve kterém vynikaly krátké výměny a Lucie se s větrem dokázala lépe vypořádat. V souboji mezi Lukášem Dvořákem a Annou Kayuda byla vidět ostrá hra, při které hrál Lukáš přísně, zatímco Anna byla o něco opatrnější.

Ve druhé skupině hráli Vincent Roels, Martin Tomanec a Martin Pech. Vincent ukázal svou špičkovou úroveň hry, což se projevilo v jeho zápase s Martinem P., ve kterém měl Vincent na vrch. Martin však předvedl svůj nevídaný jednoruční backhand.Ve vyrovnaném semifinálovém souboji se utkali Anna s Vincentem, ve kterém Anna zvítězila svými pevnými údery. Na druhé straně pavouka čelila Lucie Martinovi T., a svojí přesností postoupila do finále proti Anně. Dvě ženské hráčky turnaje se utkaly ve finálovém souboji. Hra vypadala velmi krásně, avšak Lucie zvládla využít příležitostí proti unavenému soupeři a odnést si domů zlato.

holkySPORT, druhá Anna Kayuda, první Lucie Fojtíková

Jednokolového pavouka útěchy si zahráli Josef s Lukášem. Jejich zápas byl klidný ale s přesnými výměnami. Lukášovi však sedl o něco více a vyhrál.

a klukSPORT, vítěz útěchy Lukáš Dvořák

Výsledky:

První skupina ve Startu přinesla překvapivé výsledky. Milan Macek, sám překvapený svými výkony, dokázal zvítězit ve všech zápasech stejným skórem. Mladé nohy Honzy Maxy ukázaly krásnou hru proti bojovnému Jirkovi Weishäuplovi.Ve druhé skupině se úvodní zápas mezi Petrem Podaným a Martinou Sazamovou hrál opatrně kvůli nepříznivému větru. Martina později čelila Radomírovi Fryči, kterému vítr nedělal příliš velké potíže. Dále hrál i s pěkným náskokem 3:1 proti Petrovi, avšak ten dokázal zápas otočit a umístit se ve skupině první.Ve třetí skupině se Matyas Mihalka se silným větrem zvládl vypořádat výborně. Jeho míče překvapily oba soupeře a i přes porážku proti Aravindhanovi Ramanathanovi, který měl s větrem problémy, se umístil na prvním místě skupiny.

Do semifinále proti Milanovi se probojoval Radomír výhrou nad Aravindhanem, kdy se dokázal vyrovnat jeho nelehkým úderům, a se stejným zapálením se probojoval do finále.

Na druhé straně pavouka se k Petrovi ze čtvrtfinále dostal Matyas po náročném souboji s mladým Honzou. Petr se pro Matyase ukázal být velkou výzvou, kvůli jeho zákeřným chopům a přesným úderům, a i přes Petrovo chvilkové vedení zvládl zápas otočit ve svůj prospěch. Finálový souboj se střetl mezi Radomírem a Matyasem. Matyas se po těžce vybojovaném turnaji nechtěl vzdávat a na hřišti nechal skutečně všechno. Radomír také nepolevoval, ale Matyasovi se dařilo ho obehrávat a nakonec zvítězil.

V zápasech útěchy se Martina utkala s Richardem, jejichž boj se protáhl a oba vyčerpal. Na scénu pak nastoupil Jirka, a i když se Martině podařilo sebrat Jirkovi několik matchballů, nakonec si Jirka domů odnesl svoji cenu.

a jirkaSTART, vítěz útěchy Jiří Weishäupl

Výsledky: