V první skupině se utkali Marek Dlask, Libor Knoll, Martin Kotrč a Peter Mahút. Už první zápas mezi Markem a Martinem ukázal, že Martin zvládne vrátit téměř každý míč, což mu přineslo výhodu. Petr předvedl krásný forhend v zápase proti Liborovi, ale ten se nenechal rozhodit a i tak zápas vyhrál. Peter a Marek se utkali ve velmi napínavém zápase, který dospěl do tiebreaku, kde Peter nakonec zvítězil 7:5.

Druhá skupina přinesla souboje mezi Lucií Fojtíkovou, Vincentem Roelsem, Milanem Jarošem a Tomášem Iblem. Vincent a Tomáš bojovali o každý míč, avšak Vincent Tomáše jednoduše přehrál. Milan měl zpočátku vedení proti Lucii, ale postupně ztrácel a Lucie dokázala otočit zápas ve svůj prospěch. Souboj o první místo ve skupině mezi Lucií a Vincentem byl krásným zápasem s prudkými výměnami, kde nakonec Vincent zvítězil.

Ve třetí skupině se střetli Sergey Kiyashko, Martin Pech, Vasil Hleba a Filip Vlček. Sergey měl zpočátku našlápnuto na perfektní postup ze skupiny, pak se mu do cesty postavil Filip a svými údery do rohů kurtu Sergeyovi zápas velice ztížil. V souboji proti Martinovi hrál Filip velice útočně a ve hře proti Vasilovi ukázal svou schopnost chytře umisťovat míče.

V čtvrtfinále se Lucie utkala s Peterem v napínavém zápase, který dospěl až do tiebreaku. Peter začal hrát defenzivněji a přinutil Lucii, aby mu vítězství nechala. Martin Pech se střetl s Martinem K. Filip proti Vincentovi ztratil koncentraci a často chyboval, což vedlo k jeho prohře. Sergey dokázal přesně umisťovat míče a přehrál Libora.

K Vincentovi ze souboje Martinů vzešel jako vítěz Martin Pech a s Vincentem předvedli pohyblivou hru po celém kurtu. Sergey se proti Peterovi snažil zakončovat tvrdými údery, které však na Petera nepůsobili tolik efektivně.

Vincent a Peter se ve finále utkali v úžasném zápase, kde se hra pohybovala po celém kurtu i přes jejich výraznou únavu. Oba získávali body díky nehybnosti soupeře, ale Vincent dokázal Petera skvěle obehrávat a odnesl si domu zasloužené první místo.

V útěše se Milan utkal s Vasilem a Tomáš s Markem. Tomáš dokázal ve vyrovnaném zápase sebrat Markovi dva matchbally, ale vítěznou vlnu si neudržel a Marek nakonec postoupil do finále.

Finále útěchy se utkalo mezi Vasilem a Markem. Zápas byl akční, a Marek si po nepodařené skupině odnesl domů svou trofej.

Výsledky:

a dlaskvítěz útěchy Marek Dlask s Vasilem Hlebou