V první skupině STARTu hned tři tenisté skončili se stejným počtem výher. Na skóre nakonec postoupili Vojta Suchý s Ráďou Fryčem. Druhá skupina byla tříčlenná, a tak se hrálo na devět vítězných gemů. Nejlépe to zvládli Robert Holman a Martin Kotrč. Právě Martin předvedl v semifinále velkou bitvu s Vojtou, kterého nakonec porazil 7:5 a utkal se s Robertem ve finále. Tam Robert předvedl neskutečnou dominanci a porazil Martina 6:0. Útěchu vyhrála Martina Sazamová po výhrách 6:0 a 6:4.

a startSTART, druhý Martin Kotrč, první Robert Holman

Výsledky:

 

SPORT patřil favorizovaným hráčům. Radek Janata ovládl první skupinu, do pavouka ho doprovodil Yahor Dunayeu. Ve druhé skupině dominoval Marek Dlask, který porazil všechny své soupeře včetně Sergeye Kiyaska, který skončil nakonec druhý. Právě vítězové skupin se utkali ve finále po vyhraných prvních kolech - Radek porazil Segeye 6:2 a Marek zvítězil nad Yahorem poměrem 6:4. Poslední zápas nabídnul skvělou podívanou, ale vítězem mohl být jen jeden. Marek porazil Radka 7:5, a slavil tak druhý triumf v řadě. Vítězem útěchy se stal Lukáš Dvořák, který ztratil pouhý jeden gem.

Výsledky:

 

V nejvyšší kategorii se po dohrání první skupiny ocitl ihned tři hráči se dvěma výhrami, a tak muselo rozhodnout jejich vzájemné skóre. To měl nejlepší Roman Surgent, druhý se umístil Pavel Macháč, Zdeňkovi Svátovi postup bohužel utekl. Druhou tříčlennou skupinu vyhrál Lukáš Kučera a druhý se umístil Václav Cimburek. Ten však ze zdravotních důvodů po skupinách odstoupil a semifinále s Romanem Surgentem si místo něj zahrál Filip Vlček (6:1 pro Romana). Druhým finalistou se stal Pavel, který porazil Lukáše 6:2. Právě Pavel se nakonec stal celkovým vítězem, poté co porazil v těsné bitvě Romana 6:4.

SurgentCHALLENGE 200, druhý Roman Surgent, první Pavel Macháč

Výsledky: