poháry

Ve skupinách SPORTu dominovala dvojice Cardoselli/Smutný, která vyhrála všechny své zápasy poměrem 6:1. Další skvělý výkon předvedl pár Guzman/Portela, který prošel  skupinou neporažený. Třetí skupina byla o něco více zamotaná, protože hned tři dvojice skončily se třemi výhrami. Nejlepší skóre, a tím pádem nasazení, mělo duo Urban/Urban.

V pavouku jednoznačně dominovali první dva nasazení, kteří nejdříve  zvládli své čtvrtfinále a následně přejeli i své semifinálové soupeře. Ve finále bylo k vidění utkání dne, ale vítězem se mohl stát jen jeden. Duo Cardoselli/Smutný porazilo dvojici Guzman/Portela poměrem 6:4, a kluci tak mohli slavit triumf na prvním turnaji nové sezóny. Útěchu vyhrál Vojta Tichava s Ondrou Hejtmánkem.

Výsledky:

Padel SPORTPadel SPORT - vítězové útěchy Vojta Tichava s Ondrou Hejtmánkem, druzí Alejandro Guzman / Antonio Cruz Portela, první Josef Smutný/ Pierluigi Cardoselli /

START viděl jednoznačné kralování páru Kopřiva/Soumar, který za celý den ztratil pouhých pět gemů. Kluci se ve finále utkali s dívčím párem Hogenová/Šimková, tenhle pár byl (až na poslední zápas) také neporažený. Na třetích místech se umístily dvojice Dočekal/Ligocki a Lacunza/Gordo, které také celý den předváděly krásnou hru. Vítězi útěchy se na skóre stali - Honza Myška a Dominik Mikoláš.

Výsledky:

Padel STARTPadel START - první Vojtěch Kopřiva / David Soumar, druhé Tereza Hogenová / Tereza Šimková, vítězové útěchy Honza Myška a Dominik Mikoláš.