Máme před sebou poslední měsíc letní sezóny. Co nás v něm čeká?

 

Tak především spousta turnajů, z toho několik dvoustovkových, poslední venkovní páteční turnaj na Štvanici a hlavně letní “rozlučkový“ turnaj s grilováním. Ten se uskuteční na svátek svatého Václava 28. září. V případě nepříznivého počasí se odehraje v náhradním termínu hned následující sobotu 30.září. A od 7.října jdeme hrát do hal, první víkend bude jako tradičně na turnajích nižší startovné.

Září je měsíc proměnlivého počasí a proto připomínáme, především pro nové hráče, postupy, které platí v případě nepříznivých povětrnostních podmínek:

  • Je-li nepříznivé počasí před nebo na začátku turnaje, ATT rozhodne o posunutí jeho začátku, případně o přesunutí do jiného areálu, kde budou lepší podmínky, nebo o jeho zrušení. O těchto rozhodnutích budou přihlášení neprodleně informováni telefonicky a elektronicky (náš web a soc.sítě). 
  • Pokud se turnaj přeruší během jeho konání z důvodu nepříznivého počasí, a bude zřejmé, že nebude možné znovu v něm pokračovat, rozhodne organizátor turnaje po konzultaci s areálem a ATT o způsobu jeho dohrání - přerušení nebo zrušení, případně dohrání v jiném termínu.
  • V případě zrušení turnaje se startovné vrátí automaticky všem přihlášeným do jejich kreditů, jiné odhlášení je možné jen dle platných pravidel.

Tým Babolat ATTour