V první skupině se Kristína Minarčíková s Matysem Mihalkou plně soustředili na svůj výkon hned od první výměny. Stejnou bojovnost si Matyas přinesl i do dalšího zápasu proti Partikovi Calábkovi. V jejich utkání byli oba odhodlaní hrát každý míč do konce. Skupina to byla vyrovnaná a její vítěz Jirka Weishäupl odehrál tři náročné zápasy pro zajištění své první pozice.

Vedoucí místo druhé skupiny získal René Šenk. Jeho umístění mu málem sebral Leo Dvořák, který nejdříve vedl 4:1, ale Renému se podařilo zápas otočit. V Leově následujícím zápase se utkal proti Martině Sazamové, která mu hru co nejvíce ztěžovala, avšak v tiebreaku se rozhodlo o Leově vítězství. Neutahatelným soupeřem byl pro Lea také Marek Bařtipán, který bojoval až do samého konce každé výměny.

Třetí skupině dominoval Aravindhan Ramanathan s přehledně vyhranými zápasy a svou vypilovanou technikou. Následující zápas Jirky Štěpánka proti Ivovi Spáčilovi nabídl vyrovnaný souboj a neuvěřitelné momenty obou hráčů. Taktéž neuvěřitelný byl Jirky comeback ze stavu 0:3 na 7:5. Krásnou podívanou přineslo i utkání Iva s Josefem Holubem, ve kterém létaly výměny po celém hřišti a oba hráči byli plně soustředěni na své údery.

Ze čtvrtfinálového souboje hlavní soutěže Lea s Aravindhanem vyšel po mimořádném střetu dvou vlastních herních stylů Aravindhan vítězem. V semifinále se utkal s Jirkou Weishäuplem. Jejich akční výměny bylo napínavé sledovat a po dvanácti gemech si Aram vybojoval postup do finále.
Z druhé strany pavouka se dokázal Patrik po precizní hře proti Jirkovi Štěpánkovi dostat do semifinále proti Renému. V něm byl Patrik opatrnější, jelikož si byl vědom Reného schopností. René hrál útočněji, ale Patrik se nevzdával a obracel každý míč. Nakonec ale polevil a René postoupil do finálového souboje proti Aravidnovi. Finále bylo napjaté. Oba hráči se přizpůsobovali stylům soupeře. René více útočil, zatímco Aravindhan se zaměřoval na obranu. Nakonec si však Aravindhan dokázal udržet vedení zápasu a slavil vítězství.

Pavouk útěchy nebyl tak zcela jednoznačný. Zápas Kristíny s Ivem se protáhl až do tiebreaku, kde Kristína převzala vedení a postoupila. K ní se probojoval Josef, který s klidnou hlavou porazil Marka. Ve finále hráli hráči opatrně. Výměny se volně pohybovaly nahoru a dolu, prodlužovaly a zkracovaly se. Každý se potýkal se svými chybami, ale Kristína se nenechala zastrašit a po podání rukou si s radostí převzala pohár.

a kristvítězka útěchy Kristína Minarčíková

Výsledky: