Déšť nedovolil dohrát dva turnaje.

Na Baníku se sešly dvě kategorie SPORT a START B.

Zápasy Sportů přinesly hned ze začátku velké překvapení. Nováček Marek Haloun se ukázal ve skvělém světle a poradil si i s tradičně silným účastníkem Sportu Antonem Frankem 6:2. Nezastavily ho ani dva prasklé výplety během 10 minut. Nejvyrovnanější zápas svedli Pepa Holub s Arturem Tomaszewskim. Pepa, který minulý rok válel v kategorii Start, udolal Artura 6:4. Ve druhé skupině se bojovalo o postup až do posledního gemu. Obzvlášť strachovat o postup se musel Jirka Sadil. Velkou příležitost ale promarnil Mojmír Rychetník, který nezvládl rozhodující duel s Vojtou Suchým. S Jirkou Sadilem pak postoupil Ivan Buldra.
V semifinále proti sobě nastoupili Anton s Ivanem. Ivan neudržel slibné vedení a Anton nakonec zápas obrátil. V druhém semifinále překvapení nepřipustil Marek Haloun.

I ve Startech B byly k vidění vyrovnané zápasy i jednoznačné záležitosti. Téměř 2 hodiny mohl trvat zápas mezi Lenkou Kostkovou a Danem Obrdlíkem, kdy Lenka vyhrála 7:5 a zajistila si první místo ve skupině. I v dalších skupinách byly souboje o první místo vyrovnané. Pavel Kubant v tiebreaku podlehl Honzovi Polákovi. Martin Tomáš zase v souboji o postup v tiebreaku prohrál s Tomášem Hudákem. Další dlouhý zápas v přímém souboji o postup svedli Honza Doležal s Lenkou Jeřábkovou. Skupiny nakonec přinesly spoustu zajímavých rozuzlení.

Finále Sportu a vyřazovací část Startu utnul prudký déšť. Všechny zápasy byly hned přerušeny a dál už jsme nemohli pokračovat. Doufejme, že se zápasy v nějaké alternativní formě podaří dohrát a že na dalších turnajích budeme mít více štěstí na počasí.