První skupině jednoznačně dominovalo duo Jan Přibyl/Dominik Durlin, které vyhrálo své zápasy 6:2, 6:1 a 6:0. Druhými postupujícími se stali Honzové Kodr a Blecha. Druhá skupina patřila páru Pinos/Bušek, druhá skončila dvojice Kratochvíl/Šmeralová a třetí skončilo duo Zelinka/Starka. Z poslední skupiny doplnily pavouka dvojice Dvořáček/Carbone, Linhartová/Linhart a Barnik/Král.

V pavouku jednoznačně postoupily do druhého kola dvojice Přibyl/Durlin a Dvořáček/Carbone poměrem 6:1. Ve druhém semifinálovém zápase se utkala dua Barnik/Král a Linhartová/Linhart. Ti předvedli neskutečně napínavý zápas, ale nakonec byli o kus lepší Linhartovi a vyhráli v tiebreaku. Ti ve finále vyzvali pár Přibyl/Durlin, kteří svoje semifinále vyhráli 7:5. Honza s Dominikem využili svých zbývajících sil, jasně porazili Linhartovi 6:1, a zajistili si tak svoje první společné vítězství na okruhu Attour. Útěchu ovládla dvojice Podkonický/Kraus po výhrách 6:1 a 6:3.

Výsledky:

První tříčlennou skupinu STARTu vyhrál pár Martínez/Penaranda, druzí se umístili Michal Bretschneider s Danielem Fantou. Ve druhé skupině tři páry skončily se dvěma výhrami a tak rozhodovalo skóre. To mělo nejlepší duo Myška/Mikoláš, druzí skončil pár Macek/Cihlářová a o jeden gem utekl postup dvojici Viktorýn/Matoušek.

Finálové utkání bylo odvetou mezi páry Martínez/Penaranda a Bretschneider/Fanta, kteří vyhráli své semifinálové zápasy 6:2 a 6:3. Michal s Danem vrátili španělskému páru porážku ze skupiny a na svém premiérovém turnaji mohli slavit triumf. Skupinovou útěchu vyhrál další španělský pár Gordo/Ochoa.

Výsledky:

a start padeldruzí M.Martinez, S. Penaranda, první M. Bretschneider, D.Fanta, vítězové útěchy J.Gordo, J. Ochoa