Všem hráčkám, hráčům, přátelům a partnerům naší Babolat ATTour přejeme pohodové prožití svátků a do Nového roku hodně zdraví a co nejvíce zábavy na kurtech. A moc děkujeme za vaše přání!

A co připravujeme na příští rok?

V lednu nás čekají finálové turnaje všech kategorií, vyvrcholení celého ročníku 2022. A s tím spojené vyhlášení nejlepších hráčů a hráček.

Na jaře plánujeme dokončení nového webu, na kterém probíhají práce již téměř rok.

A také připravujeme tour v nově rozvíjejícím se sportu podobném tenisu - padelu.

A samozřejmě - v plánu máme plno tenisových turnajů!

 

P.S.

Chceme se s vámi podělit o radost, kterou jsme měli, když jsme si přečetli zprávu od hráče, kterému jsme před několika dny zvýšili rating :)

 

Ahoj - díky za mail a trochu jsem s tím počítal a Start nechám pro další nové hráče, tímto bych chtěl Vám všem kdo turnaje ATT organizují poděkovat za super připravenou soutěž.

Když jsem asi přesně před rokem hledal nějakou amatérskou soutěž kde bych se mohl poměřit s dalšími hráči tenisu tak jsem našel Vás a zkusil se s velkým respektem přihlásit, no a jelikož jsem opravdu soutěživý typ tak jsem velice rychle díky Vaší soutěži sbíral zkušenosti a také jsem chtěl začít porážet soupeře, kteří byli nad moje začátečnické síly. Motivace byla velká a tak se mi za ten rok podařilo to v co jsem ani nedoufal...  Ve Startu je myslím skvělá parta, vítězství se tomu druhému přeje když je ten den lepší, trochu se bojím co mě čeká ve Sportu zda to nadšení ze skvělé party nevyprchá, ale už jsem tam něco zápasů odehrál a věřím, že jádro hráčů bude také pohodové.

Těším se na nové výzvy a děkuji Vám všem kdo se o chod turnajů staráte, protože to děláte dobře a také samozřejmě přeji všem pohodové Vánoce a fajnový vstup do roku 2023.