Před námi první ze tří závěrečných letních dvoustovkových víkendů. V neděli hrajeme na Baníku tu nejoblíbenější kategorii.

Koho z hráčů a hráček může případný dobrý výsledek nakopnout blíž k medailovým pozicím? A kdo si naopak musí dát pozor, aby ho někdo nepřeskočil?

Nejvýhodnější pozici k útoku by měl Karel Doležal, momentálně druhý v celkovém pořadí, ale pouze s 8 turnaji, takže ještě 4 turnaje může přičítat. Vítězství na turnaji by ho dost přiblížilo k loňské vítězce STARTu, která dnes září ve SPORTu, Lucce Fojtíkové. Ta proto první místo nemá ještě jisté a potřebuje se na všech turnajích umisťovat nadále co nejlépe. Karel se však v úterý odhlásil, tak se boj o první místo odkládá na později. Radek Janata na čtvrtém místě by se mohl také posunout před třetího Kazbeka Karasheva (ten zase při neúčasti Karla může pomýšlet na pozici druhou, bude-li ve finále), stejně tak i Jirka Sadil, oba se však turnaje neúčastní. To Petr Drož, šestý v pořadí, je první v seznamu přihlášených a může zabodovat, formu by na to měl mít.

1   LUCIE FOJTÍKOVÁ   1090 (hraje)
2   KAREL DOLEŽAL   780
3   KAZBEK KARASHEV   650 (hraje)
4   RADEK JANATA   627
5   JIŘÍ SADIL   600
6   PETR DROŽ   571 (hraje)
7   JIŘÍ VANA   410
8   TOMÁŠ POP   400 (hraje)

Uvidíme v neděli. A kdo nehraje, může přijít fandit na "tribunu".

https://www.attour.cz/component/tournaments/tournaments/4364

(aktualizováno 8.9. 7:45)