A opět na Baníku. Hrála se dvouhra Sport a čtyřhra Start, obě kategorie plně obsazeny.
Po sobotních maratonských zápasech se přišel dozničit na dvouhru Sport Pavel Khek a Marek Bařtipán. Pavel jako nasazena jednička byl se svým výkonem spokojený až do semifinále, kde ho dál nepustil levoruký Ivo Štěpánek. V druhém semifinále si vítězství pohlídat Aram Gevorgyan, když porazil mladého Štěpána Rybu. Finále už víc napínavější být nemohlo. Rozhodly dva míčky v tiebreaku, který 7:5 vyhrál Aram a slaví tak druhé vítězství na okruhu.
Turnaj útěchy se stal kořistí Standy Tejkla, kterému jistě přinesla závěrečné potřebné štěstí fandící rodina. Ve finále porazil Miloše Vnoučka 6:2.

Výsledky:

I v turnaji čtyřher se děly věci. Postup z prvního místa si zkušeně pohlídaly nasazené jedničky Kalabis/Szabo. Do hlavní soutěže je pak doprovodili Kalová/Tuláček. O postupujících nebylo ve druhé skupině jasno do poslední chvíle. Roman Jankot s Radomírem Fryčem měli postup ve svých rukou, ale důležitý zápas prohráli 4:6, když ten předtím neméně důležitý prohráli 6:7. A jedna výhra jim na postup nestačila. Ale stačila naopak Prochazkovým, kteří díky dobrému skóre postoupili do semifinále. Tam ale jejich cesta turnajem skončila. Ve finále se zopakoval zápas ze skupiny a dopadlo to stejně, výhru si po stříbru, které získal den předtím, odváží Radek Kalabis s Adamem Szabo, druhá skončila Maruška Kalová s Petrem Tuláčkem.
Velký boj se strhl o výhru v útěše. Šťastnými se stali Kuba Novotný s Pepou Doležalem, kteří ve finále porazili Sandru Dostálovou s Frankem Deisserem.

Výsledky:

JakubVítězové útěchy čtyřhra START Jakub Novotný / Josef Doležal

pan TejklDvouhra SPORT, vítěz útěchy Stanislav Tejkl s Milošem Vnoučkem

 aramVítěz kategorie SPORT Aram Gevorgyan, druhý Ivo Štěpánek

a jakub v pohybu