Obě skupiny byly herně velmi vyrovnané, nicméně před posledními zápasy již bylo jasné, kdo postoupí do hlavní soutěže, a kdo si naopak zahraje útěchu.

V semifinále se velmi dařilo Honzovi Maxovi, který vyhrál velmi rychle 6:1, nedal svému soupeři Radomírovi Fryčovi moc šancí. Hrál velmi dobře agresivně a Radomírovi se nedařilo bohužel hrát svou hru. Druhé semifinále bylo krapet napínavější – Aravindhan Ramanathan se pořádně zapotil, když mu Leo Dvořák dlouho statečně vzdoroval a nevypustil jediný míček. Bohužel, Leovi se nedařilo ukončovat zdánlivě jednoduché výměny, a nakonec tak prohrál 3:6. Ve finále se tak sešli Honza Maxa a Aravindhan Ramanathan. Oba se již utkali ve skupině, kde zvítězil Aravindhan po neuvěřitelné otočce z 0:3 na 6:3. Finálový zápas však začal od nuly a tentokrát si Honza Maxa své vedení pohlídal a zvítězil těsně 6:4.

 

V útěše se sešli všichni vyrovnaní borci, nakonec ovšem mohl zvítězit jen jeden a po velké otočce nepříznivého stavu ve finále zvítězil Jiří Štěpánek. Gratulujeme!

jirka štěpanekVítěz útěchy kat. START Jiří Štěpánek

 

Výsledky: